בישול בתנור דורש הכנה מוקדמת ובחירת כלים נכונה.
אנחנו כאן לעשות סדר בבלאגן ולסייע לכם לבחור נכון:
1. עמידות לטמפרטורה גבוהה – בישול בתנור יכול להגיע גם ל250 מעלות ויש לבחור כלי ללא מגבלת טמפרטורה.
2. פיזור חום אחיד – יש לבחור כלי בעל תחתית עבה (עדיפות ליציקה איכותית) שיאפשר בישול אחיד לתבשיל.
3. מכסה – מרבית הכלים מגיעים עם מכסה זכוכית שלא ניתן להכניס לתנור / מוגבל לטמפרטורה נמוכה. יש לבחון גם את מגבלות המכסה ולוודא כי הוא מותאם לשימוש בתנור.
אצלינו תתחדשו במגוון רוסטרים וכלי בישול מותאמים לתנור
אם אתם צריכים המלצה, אני כאן!