איך מכינים גלידה ביתית מעולה

בשביל להשיג גלידה איכותית וטרייה, ממש לא צריך לצאת מהבית !
 אתם יכולים להשיג גלידה מעולה גם בביתכם , כשכל מה שתצטרכו זה כמה חומרי גלם פשוטים ובלנדר נינג'ה חזק עם סכינים חדות שפועלות בטכנולוגיה ייחודית ולא מחממות את המזון בעת שהוא מעורבל.
אז איך מתחילים?  ישנן שתי שיטות עיקריות להכין גלידה –
1. הכנת הבלילה והקפאה –  מכניסים את כל המרכיבים אל תוך הבלנדר ומערבלים היטב, ואז מעבירים לכלי מתאים ומקפיאים.
לאחר כמה שעות, יש לכם גלידה מוכנה לאכילה. שיטה זו מתאימה בעיקר לבלילות שמכילות רכיבים נוספים כמו גלידה עם פירות מרוסקים, אגוזים או שוקולד.
לדוגמא "הוואי"
רכיבים:
כוס וחצי חתיכות מנגו קפוא
חצי כוס חתיכות אננס קפוא
כוס חלב קוקוס קר
רבע כוס מי קוקוס
הוראות הכנה:
הוסיפו את כל המרכיבים לקערת מעבד המזון לפי הסדר בו הם רשומים. ערבלו בחמישה פולסים, ואז בערבול רצוף למשך 45 שניות, עד למרקם חלק וקרמי.
2. הקפאת הבלילה וערבול – מכינים את הבלילה, מקפיאים אותה בתבנית של קוביות קרח ולאחר שהן קפאו, אנחנו מכניסים אותן אל הבלנדר ומערבבים למרקם קרמי.
בשיטה זו אפשר להכין גם בלילות חלקות שיקפאו בקלות כמו גלידה וניל או שוקולד פשוטות, אבל גם ניתן להכין טעם בסיס שאליו נוסיף תוספות מפנקות בתהליך הערבול הסופי .
לדוגמא "קרמל ובייגלה"
 רכיבים:
2 וחצי כוסות חלב
חבילה של אינסטנט פודינג בטעם קרמל
3 כפות רוטב קרמל
כוס בייגלה מלוח
שליש כוס טופי חלב או סוכריות קרמל רכות

הוראות הכנה:

בקערה גדולה, הניחו 2 כוסות של חלב. הוסיפו את האינסטנט פודינג וערבבו קלות עד שהאבקה נמסה. אל תערבבו יותר מדי בכדי שהתערובת לא תתעבה יתר על המידה, ולא תוכלו למזוג אותה. מזגו את התערובת אל תוך 2 מגשים של קוביות קרח. הניחו את המגשים במקפיא למשך 8 שעות לפחות, או כל הלילה. לאחר שהגלידה קפאה, הניחו את כל הקוביות הקפואות לתוך הבלנדר הו
מעוניינים להכין גלידה טבעונית , אפשר מאד בקלות להכין גלידה שתהיה פרווה ואפילו טבעונית, על בסיס פירות.
פשוט לוקחים פירות שאוהבים, מקלפים, חותכים ומקפיאים.
עשינו לכם חשק לעוד מתכונים מפנקים?
מוזמנים להתחדש בבלנדר נינג'ה ולהתחיל להתנסות 🙂
 האפשרויות אינסופיות, אתם רק צריכים לבחור את המרכיבים לטעמכם ….

שתפו את המאמר

עוד טיפים

איך בוחרים כרית לשינה

איך בוחרים כרית לשינה ​ כרית לא נוחה ולא מתאימה יכולה לפגום באיכות השינה שלכם,

דילוג לתוכן